Політика конфеденційності - Пак-Трейд
вгору
Ok

Товар доданий до кошику

Сергей

Ваш персональний менеджер

Сергій
+38 (067) 411-44-10 info@pack-trade.com

Направления компании

 Пакувальне обладнання

Пакувальне обладнання

Переробка та внесення гною. Шлангові системи

Переробка та внесення гною. Шлангові системи

Пакувальні матеріали та інструмент

Пакувальні матеріали та інструмент

Складська техніка

Складська техніка

Спецтехніка і Агротехніка

Спецтехніка і Агротехніка

Автомобілі та причепи

Автомобілі та причепи

Навісне обладнання та комплектуючі

Навісне обладнання та комплектуючі

Запчастини

Запчастини

Інструменти для севісу та ремонту

Інструменти для севісу та ремонту

Оренда техніки

Оренда техніки

 Сервіс та ремонт

Сервіс та ремонт

Логотип кмпании Пак-Трейд

Направления компании

Пакувальні матеріали та інструмент

Пакувальні матеріали та інструмент

Навісне обладнання та комплектуючі

Навісне обладнання та комплектуючі

Оренда техніки

Оренда техніки

 Сервіс та ремонт

Сервіс та ремонт

Зворотній зв'язок

Введіть свої дані, і ми Вам зателефонуємо!

Політика конфіденційності

Угода користувача

Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних засадах.

Персональні дані
 
На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» даю згоду на оброблення моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги. Я також погоджуюсь з тим, що власник має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. У тому числі, на перевірку зазначеної в цій Заявці інформації та не заперечую про передавання для можливого необхідного з'ясування цієї інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності — правило, яким користуються всі співробітники нашої компанії, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запитана/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту pack-trade.com, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу info@pack-trade.com.

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті в разі, коли Ви робите замовлення або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані. Особиста інформація стосується окремого споживача — наприклад, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail тощо. Таку інформацію ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Щоб зробити замовлення товарів/послуг або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви маєте уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо оброблення персональних даних, які зазначені в ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з цією Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з її умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою з поміткою в темі листа «Персональні дані», на адресу info@pack-trade.com.

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для зазначених нижче цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

  1. Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для оброблення Ваших запитів або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети — задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.
  2. Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад, повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв'язатися з Вами з метою, пов’язаною з обслуговуванням споживача/клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Власником персональних даних є компанія «ПАК-ТРЕЙД», що знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Коростишівська, 45. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у цій Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України, або до моменту видалення Вами цих даних.

Як збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти. Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій Cookies, як пояснюється нижче.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію Cookies на нашому сайті та поза його межами. Cookies — це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія Cookies не містить особистої інформації та не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити Cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові Cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні Cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип Cookies повідомляє, вперше Ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент.

Сookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Крім того, файли Cookies використовуються, щоб зробити веб-сайт pack-trade.com безпечним, захищеним і зручним. Файли Cookies забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли Cookies також дозволяють відстежувати порушення Політики конфіденційності відвідувачами або пристроями. Файли Cookies допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

У більшості браузерів є довідкова інформація, як заборонити браузеру приймати нові Cookies, як отримувати повідомлення від браузера, як дізнатися, що Ви отримали нові Cookies або як вимкнути Cookies. Пам'ятайте, що Cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями веб-сайту pack-trade.com, і ми рекомендуємо Вам залишати їх увімкненими.

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках, визначених чинним законодавством України, а також:

  • Ми розкриємо інформацію у випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам.
  • Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги, за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли Ви робите замовлення або іншим чином взаємодієте з нами, Ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

email-subscribe
Дізнавайся останні новини і акції!
Без спаму!